Nieuws

Galilei Get Together Festival

Op 30 september jl. vond een groots festival plaats voor alle medewerkers van Onderwijsgroep Galilei. In 2021 bestond Onderwijsgroep Galilei 15 jaar. Door corona is de viering van dit heugelijk feit even uitgesteld, maar dit jaar was het dan zover. Het feest, dat in het teken stond van Get Together, werd door bestuurder Paul Slier geopend. Hij sprak zijn grote waardering uit aan alle collega’s van Helinium, Maerlant, MY college, Praktijk College/ISK Nissewaard, De Ring van Putten en het bestuurskantoor voor hun grote inzet voor het voortgezet openbaar onderwijs op Voorne-Putten.
Het feest werd geopend met een gezamenlijke haka (een ceremoniële dans van de Maori's) om de verbinding tussen onze scholen en collega’s te benadrukken en vervolgens waaierden alle collega’s uit naar een workshop naar keuze.

Op het terrein van Helinium was verder een heus festivalterrein gebouwd waar collega’s konden genieten van muziek en een hapje en drankje bij de foodtrucks. Met een muzikale show werd het zeer geslaagde festival afgesloten.

De verbinding tussen de onderlinge scholen en collega’s was goed te voelen tijdens dit Get Together festival! En daar ging het om! Volgend jaar weer…?

Media
  • Get Together Festival
  • Get Together Festival header thumbnail